Over mij

Mijn naam is Inge Dijkhuizen.

Ik werk al 25 jaar als fysiotherapeut en sensorische informatieverwerkingstherapeut met veel plezier met kinderen en haal er veel blijdschap en energie uit.

De laatste 12 jaar werk ik binnen het (primair) speciaal onderwijs en de kinderrevalidatie. Daarnaast werk ik al zo’n 20 jaar als yogadocent en meditatie docent. Als brug tussen deze werelden heb ik mijzelf bekwaamd in Shantalamassage en Therapeutic touch. Daarnaast heb ik mij ontwikkeld in verschillende coachingsvormen.

De (sensorische en motorische) ontwikkeling van een kind vind ik zeer interessant. Het is een uitdaging om er aan te kunnen bijdragen een situatie te creëren waarin die ontwikkeling optimaal verloopt. Ik ga ervan uit dat leren en ontwikkelen het beste gaat wanneer een kind plezier beleeft. Dit staat bij mij dan ook voorop.

Wanneer volwassenen dit plezier verliezen, merk ik al gauw dat er klachten kunnen ontstaan. Mede daarom geniet ik zo in mijn yogalessen. Ik word er blij van ook volwassenen te helpen beter in hun lijf te komen en plezier te ervaren met dat lichaam.

Dit alles kan ik perfect combineren in mijn werk als bewegingstherapeut en lichaamsgericht coach.

Het geven van lessen, lezingen en workshops is een plezierige kans om ook anderen een andere kijk te geven, waardoor ik steeds dichter bij mijn missie kom;

Iedereen, kinderen en volwassenen, weer lekker in zijn vel te laten zitten om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en ontplooien.